Jeroen Smeets Huisarts

Annemiek Nijholt Huisarts

Heleen ter Haar-Rossing Huisarts

Koen van Helmond Huisarts

Jacqueline Frijns-Poolmans Doktersassistente

Linda Selder Doktersassistente

Marion Frijns Doktersassistente

Peggy Meeks-Wetzels Doktersassistente

Mirjam Zee Praktijkondersteuner

Sonja Hutschemakers Praktijkondersteuner

Marcel Hendricx Praktijkondersteuner

Jeroen Smeets - Huisarts

Jeroen Smeets houdt spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Jeroen is geboren in 1976, opgegroeid in Wessem in Midden-Limburg. Na de middelbare school in Horn ging hij in 1995 in Maastricht geneeskunde studeren. Tijdens zijn studie werkte hij een tijdje in Bloemfontein (Zuid-Afrika) en Sydney (Australië). Na de opleiding geneeskunde volgde hij de huisartsopleiding in Maastricht, gevolgd door een jaar dermatologie in het azM.  In 2006 is Jeroen met veel plezier als huisarts gaan werken in Gezondheidscentrum Heer. Hij is getrouwd met Debby en heeft twee dochters.

Annemiek Nijholt - Huisarts

Annemiek Nijholt doet spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag. Tijdens vakanties van de andere huisartsen werkt ze vaak op andere dagen. De assistentes kunnen u precies zeggen wanneer.

Annemiek is in 1991 uit Friesland naar Maastricht gekomen om geneeskunde te studeren. Voordat ze aan de opleiding tot huisarts begon, werkte ze een jaar in een psychiatrisch ziekenhuis en startte ze een onderzoek naar de behandeling van kinderen met astma. Verder deed ze als arts ervaring op in Zweden, Engeland en Zimbabwe. In 2004 is ze gestart als huisarts in Gezondheidscentrum Heer. Ze is ook huisarts van Maasveld, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Eén dag per week werkt ze als kwaliteitsmedewerker van het RegistratieNet Huisartsenpraktijken aan de Universiteit Maastricht. Voor Stichting ZIO Praktijkondersteuning zet ze zich in voor ouderenzorg, zorg voor kwetsbare patiënten en specialistische zorg in de huisartspraktijk.

Heleen ter Haar-Rossing - Huisarts

Heleen ter Haar-Rossing doet 3 dagen spreekuur bij Gezondheidscentrum Heer. De assistentes kunnen u precies zeggen wanneer.

Heleen is in 1989 gestart met de studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna heeft ze een aantal jaren gewerkt op de afdelingen chirurgie, de spoedeisende hulp, gynaecologie, psychiatrie en interne geneeskunde. Ze heeft de opleiding tot tropenarts gedaan en heeft van 1999 t/m 2002 in Malawi gewerkt als tropenarts. In 2006 heeft ze de huisartsenopleiding afgerond. Ze heeft zeven jaar als huisarts gewerkt in Rotterdam. Sinds 2013 werkt ze in Gezondheidscentrum Heer. Heleen is getrouwd en heeft een zoon.

Koen van Helmond - Huisarts

Koen is geboren in 1988 en opgegroeid in West-Brabant. Na de middelbare school is hij in 2006 geneeskunde gaan studeren in Maastricht. Tijdens zijn studie heeft hij in vrijwel alle ziekenhuizen van Limburg gewerkt als co-assistent. Na het behalen van zijn artsexamen in 2014 heeft hij in Veldhoven in het ziekenhuis gewerkt op de spoedeisende hulp en bij de orthopedie.

Vervolgens heeft Koen de huisartsenopleiding gevolgd, onder andere in Gezondheidscentrum Heer onder begeleiding van dr. J. Smeets. Na het afronden van de huisartsenopleiding in 2018 is hij met veel plezier gaan werken in Gezondheidscentrum Heer.

Koen is getrouwd en heeft 2 zoontjes.

Jacqueline Frijns-Poolmans - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Jacqueline. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Jacqueline en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Linda Selder - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Linda. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Linda en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Marion Frijns - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Marion. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Marion en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Peggy Meeks-Wetzels - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Peggy. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Peggy en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Mirjam Zee - Praktijkondersteuner

Mirjam is een van onze praktijkverpleegkundigen of praktijkondersteuners. Ze houdt zich specifiek bezig met de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen met psychische klachten. Mirjam heeft haar eigen spreekuur en werkt onder supervisie van de huisartsen.

Sonja Hutschemakers - Praktijkondersteuner

Sonja is een van onze praktijkverpleegkundigen of praktijkondersteuners.

Marcel Hendricx - Praktijkondersteuner

Marcel is praktijkondersteuner voor chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk, suikerziekte, longziekten (astma en COPD), hart- en vaatziekten en ouderenzorg. Hij begeleidt ook patiënten die willen stoppen met roken.