Jeroen Smeets Huisarts

Annemiek Nijholt Huisarts

Heleen ter Haar-Rossing Huisarts

Daniëlle Bisschops Huisarts

Inge Verboom Doktersassistente

Linda Selder Doktersassistente

Marion Frijns Doktersassistente

Peggy Meeks-Wetzels Doktersassistente

Mirjam Zee Praktijkondersteuner

Marcel Hendricx Praktijkondersteuner

Maryse Vissers Praktijkmanager

Jeroen Smeets - Huisarts

Jeroen Smeets houdt spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Jeroen is geboren in 1976, opgegroeid in Wessem in Midden-Limburg. Na de middelbare school in Horn ging hij in 1995 in Maastricht geneeskunde studeren. Tijdens zijn studie werkte hij een tijdje in Bloemfontein (Zuid-Afrika) en Sydney (Australië). Na de opleiding geneeskunde volgde hij de huisartsopleiding in Maastricht, gevolgd door een jaar dermatologie in het azM.  In 2006 is Jeroen met veel plezier als huisarts gaan werken in Gezondheidscentrum Heer. Hij is getrouwd met Debby en heeft twee dochters.
BIG: 39056692901

Annemiek Nijholt - Huisarts

Annemiek Nijholt doet spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag. Tijdens vakanties van de andere huisartsen werkt ze vaak op andere dagen. De assistentes kunnen u precies zeggen wanneer.

Annemiek is in 1991 uit Friesland naar Maastricht gekomen om geneeskunde te studeren. Voordat ze aan de opleiding tot huisarts begon, werkte ze een jaar in een psychiatrisch ziekenhuis en startte ze een onderzoek naar de behandeling van kinderen met astma. Verder deed ze als arts ervaring op in Zweden, Engeland en Zimbabwe. In 2004 is ze gestart als huisarts in Gezondheidscentrum Heer. Ze is ook huisarts van Maasveld, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Eén dag per week werkt ze als kwaliteitsmedewerker van het RegistratieNet Huisartsenpraktijken aan de Universiteit Maastricht. Voor Stichting ZIO Praktijkondersteuning zet ze zich in voor ouderenzorg, zorg voor kwetsbare patiënten en specialistische zorg in de huisartspraktijk.
BIG: 79048456501

Heleen ter Haar-Rossing - Huisarts

Heleen ter Haar-Rossing doet 3 dagen spreekuur bij Gezondheidscentrum Heer. De assistentes kunnen u precies zeggen wanneer.

Heleen is in 1989 gestart met de studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna heeft ze een aantal jaren gewerkt op de afdelingen chirurgie, de spoedeisende hulp, gynaecologie, psychiatrie en interne geneeskunde. Ze heeft de opleiding tot tropenarts gedaan en heeft van 1999 t/m 2002 in Malawi gewerkt als tropenarts. In 2006 heeft ze de huisartsenopleiding afgerond. Ze heeft zeven jaar als huisarts gewerkt in Rotterdam. Sinds 2013 werkt ze in Gezondheidscentrum Heer. Heleen is getrouwd en heeft een zoon.
BIG: 19047916901

Daniëlle Bisschops - Huisarts

Daniëlle is in 2009 begonnen aan haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. In haar co-assistenten periode heeft zij in verschillende ziekenhuizen in Zuid-Limburg gewerkt en ook een korte periode in Indonesië en Denemarken.

Na het afronden van haar studie in 2015 heeft zij een jaar op de intensive care in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen gewerkt. Hierna begon zij aan de huisartsopleiding in 2016. In het eerste jaar van haar opleiding werkte ze in Gezondheidscentrum Heer onder begeleiding van dr. Nijholt.  Daniëlle is getrouwd en heeft een dochter.
BIG: 69920226801

Inge Verboom - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Inge. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Inge en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Linda Selder - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Linda. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Linda en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Marion Frijns - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Marion. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Marion en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Peggy Meeks-Wetzels - Doktersassistente

Gezondheidscentrum Heer heeft vier doktersassistentes, onder wie Peggy. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Peggy en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Mirjam Zee - Praktijkondersteuner

Mirjam is een van onze praktijkverpleegkundigen of praktijkondersteuners. Ze houdt zich specifiek bezig met de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen met psychische klachten. Mirjam heeft haar eigen spreekuur en werkt onder supervisie van de huisartsen.

Marcel Hendricx - Praktijkondersteuner

Marcel is praktijkondersteuner voor chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk, suikerziekte, longziekten (astma en COPD), hart- en vaatziekten en ouderenzorg. Hij begeleidt ook patiënten die willen stoppen met roken.
BIG: 79018129630

Maryse Vissers - Praktijkmanager

Ik ben sinds december 2018 werkzaam in deze praktijk (via zorggroep ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisartsen, zodat zij zich kunnen richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie & Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financiën en Middelen. Ik ben op woensdag aanwezig.